PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2003 | 67 |
Tytuł artykułu

Piekarskie kultury starterowe. I. Dobor szczepow bakterii mlekowych do fermentacji zakwasow piekarskich

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Bakery starter cultures. I. Selection of lactic acid bacteria for sourdough fermentation
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
67
Opis fizyczny
s.17-24,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Politechnika Lodzka, Lodz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-7507ee80-fc4d-4769-bede-c9a7b8bc03aa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.