Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
2009
|
36
|
2
|
Tytuł artykułu
Parametry fizykochemiczne tluszczu mleka i jakosc uzyskiwanego z niego masla w zaleznosci od rasy krow i sezonu zywienia
Autorzy
Grega T.
,
Sady M.
,
Grega T.
Warianty tytułu
EN
Physicochemical parameters of milk fat and quality of butter in relation to cow breed and feeding season
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bydlo
rasy zwierzat
bydlo polskie holsztynsko-fryzyjskie odmiany czarno-bialej
bydlo polskie holsztynsko-fryzyjskie odmiany czerwono-bialej
bydlo polskie czerwone
bydlo simental
sezon zywienia
mleko
tluszcz mlekowy
wlasciwosci fizykochemiczne
sklad kwasow tluszczowych
rozmiar kuleczek tluszczowych
maslo
jakosc
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
2009
Tom
36
Numer
2
Opis fizyczny
s.159-168,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Grega T.
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Krakow
autor
Sady M.
autor
Grega T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-750359e9-ff4e-49ce-a11e-9c2044e975aa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.