Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1996
|
1
|
Tytuł artykułu
Wplyw technologii nawadniania i nawozenia na jakosc salaty
Autorzy
Jeznach M
,
Jeznach J.
,
Pierzgalski E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
azotany
ocena jakosci
zywnosc
salata
uprawa roslin
nawadnianie
nawozenie
jakosc
warzywa
EN
nitrate
quality check
food
lettuce
plant cultivation
irrigation
fertilization
quality
vegetable
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1996
Numer
1
Opis fizyczny
s.45-50,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jeznach M
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Jeznach J.
autor
Pierzgalski E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-75005f53-506a-4e76-8e1f-b0e717a23ed6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.