Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2003
|
3
|
Tytuł artykułu
Mieso konskie. Znaczenie gospodarcze koniny w roznych epokach i regionach swiata
Autorzy
Hertrampf J.W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
znaczenie gospodarcze
regiony
zdrowie czlowieka
uboj zwierzat
sklad chemiczny
mieso konskie
nawyki zywieniowe
historia
wartosc odzywcza
swiat
tradycje
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2003
Numer
3
Opis fizyczny
s.26-30,tab.
Twórcy
autor
Hertrampf J.W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-74f4e589-5b08-408e-93c1-ddc8bf852114
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.