Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
1995
|
39
|
03
|
Tytuł artykułu
O stosowaniu tzw. polepszaczy w mlynie
Autorzy
Sperra J.
,
Bogaczynski K.
,
Robak P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pieczywo pszenne
maka
pieczywo mieszane
kwas askorbinowy
lecytyna
dodatki do zywnosci
wartosc wypiekowa
mlynarstwo
emulgatory
pieczywo
mlyny
polepszacze pieczywa
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
1995
Tom
39
Numer
03
Opis fizyczny
s.28-29,rys.,tab.
Twórcy
autor
Sperra J.
autor
Bogaczynski K.
autor
Robak P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-74a621a0-09fe-42d8-847e-75421b164444
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.