Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2000
|
52
|
05
|
Tytuł artykułu
Aspekty technologiczne i zywieniowe stosowania dodatkow w przemysle miesnym
Autorzy
Szponar L.
,
Gielecinska I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bezpieczenstwo zywnosciowe
przepisy prawne
dodatki do zywnosci
karageny
zastosowanie
Polska
preparaty bialkowe
kwas mlekowy
przemysl miesny
bialko sojowe
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2000
Tom
52
Numer
05
Opis fizyczny
s.40,42-44,48-50
Twórcy
autor
Szponar L.
autor
Gielecinska I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-746f5514-e4a0-4fc6-904a-bcd543e23464
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.