Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1999
|
34
|
09
|
Tytuł artykułu
Mozliwosci zastosowania technologii skroplonych gazow do mrozenia warzyw w warunkach polskich
Autorzy
Kondratowicz J.
,
Domanska P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
wyciek rozmrazalniczy
konsystencja
pomidory
technologia skroplonych gazow
zastosowanie
pekanie
Polska
kapusta brukselska
kalafiory
mrozenie
chlodnictwo
warzywa
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1999
Tom
34
Numer
09
Opis fizyczny
s.68-70,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kondratowicz J.
Akademia Rolniczo-Techniczna, 10-957 Olsztyn-Kortowo, bl.21
autor
Domanska P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-73669192-9afc-44ac-8378-ef0b00767624
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.