Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
1994
|
06
|
Tytuł artykułu
Mikrobiologiczny i technologiczny skutek cieplnego kondycjonowania suszonego bialka jaja
Autorzy
Cegielska-Radziejewska R.
,
Kijowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wartosc technologiczna
kondycjonowanie
wlasciwosci funkcjonalne
zywnosc
suszenie
konferencje
bialka jaja
Krakow konferencja
mikroflora
Salmonella
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Rocznik
1994
Tom
06
Opis fizyczny
s.239
Twórcy
autor
Cegielska-Radziejewska R.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Kijowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-70fbe264-8cab-4607-8fb3-4810475d3b85
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.