Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1996
|
3
|
Tytuł artykułu
Wlasciwosci, produkcja i zastosowanie cyklodekstryn
Autorzy
Achremowicz B
,
Korus J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
stabilizatory
cyklodekstryny
przemysl spozywczy
zwiazki aromatyczne
zastosowanie
skrobia ziemniaczana
otrzymywanie
EN
stabilizer
cyclodextrin
food industry
aromatic compound
application
potato starch
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1996
Numer
3
Opis fizyczny
s.14-27,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Achremowicz B
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Korus J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6f0fc3f1-0e51-4e59-b997-2939aca5a376
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.