Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2005
|
57
|
12
|
Tytuł artykułu
Rola substancji dodatkowych w przemysle miesnym. Czesc II
Autorzy
Pyrcz J.
,
Kowalski R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
stabilizatory
przyprawy
guanylan sodu
zapach
przemysl miesny
barwniki spozywcze
mleczan sodu
przeciwutleniacze
inozynian sodu
guma guar
smakowitosc
kwas L-glutaminowy
maczka chleba swietojanskiego
przetwory miesne
kwas askorbinowy
fosforany
dodatki do zywnosci
karageny
kwas izoaskorbinowy
emulgatory
regulatory kwasowosci
kwas mlekowy
hydrokoloidy
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2005
Tom
57
Numer
12
Opis fizyczny
s.26,28-31,34,tab.
Twórcy
autor
Pyrcz J.
autor
Kowalski R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6e91cf34-ff9c-45c3-a825-f94a3c263d6c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.