Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1995
|
43
|
01
|
Tytuł artykułu
Wspolczesne margaryny i szorteningi piekarskie i cukiernicze
Autorzy
Wasylik K.
,
Krygier K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
olej palmowy
tluszcze jadalne
piekarstwo
szorteningi
lecytyna sojowa
olej kokosowy
margaryna
lecytyna rzepakowa
lecytyna
plastycznosc
tluszcze roslinne
wlasciwosci funkcjonalne
olej sojowy
emulgatory
olej rzepakowy
monoglicerydy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1995
Tom
43
Numer
01
Opis fizyczny
s.12-13,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wasylik K.
autor
Krygier K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6ddb4ba5-3f85-4290-89d0-003075484271
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.