Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
1993
|
20
|
Tytuł artykułu
Effect of storage and cooking method on dry matter and vitamin C content as well as sensory quality of boiled potatoes
Autorzy
Golaszewska B.
,
Tylkowska A.
,
Zalewski S.
Warianty tytułu
PL
Wplyw roznych metod obrobki termicznej oraz cyklu przechowalniczego na jakosc i wartosc gotowanych ziemniakow
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
przechowywanie
zywnosc
straty witamin
sucha masa
jakosc
ziemniaki
obrobka termiczna
witamina C
wartosc odzywcza
gotowanie
ocena sensoryczna
analiza organoleptyczna
zawartosc witamin
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
Rocznik
1993
Numer
20
Opis fizyczny
s.9-15,wykr.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Golaszewska B.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Tylkowska A.
autor
Zalewski S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6cf41dcf-d43b-4ebd-8292-2a2e58936f9c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.