Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
1998
|
05
|
4
|
Tytuł artykułu
Observations on the ageing of potato starch pastes modified with complexing agent
Autorzy
Napierala D M
Warianty tytułu
PL
Badanie starzenia past ze skrobi ziemniaczanej modyfikowanych czynnikami kompleksujacymi
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
storage durability
storage
potato starch
conference
starch gelation
paste
starch modification
starch pap
Krakow conference
PL
trwalosc przechowalnicza
przechowywanie
skrobia ziemniaczana
konferencje
kleikowanie skrobi
pasty
modyfikacja skrobi
kleik skrobiowy
Krakow konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
1998
Tom
05
Numer
4
Opis fizyczny
s.173-180,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Napierala D M
Akademia Rolnicza, ul.Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6c72c79f-4940-4813-8aaf-b5bacb27e058
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.