PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 57 | 4C |

Tytuł artykułu

Effect of pre-drying method on the quality and mechanical properties of French fries

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Wplyw metody podsuszania frytek ziemniaczanych na ich jakosc i wlasciwosci mechaniczne

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

57

Numer

4C

Opis fizyczny

p.555-562,fig.,ref.

Twórcy

  • Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Wroclaw, Poland
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-6c1540c8-579f-44d0-b6b1-b4adba071323
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.