Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
1999
|
36
|
Tytuł artykułu
The occurrence of conjugated linoleic acid [CLA] in the meat and fat tissues of fattened lambs depending on genotype and selected technological factors
Autorzy
Borys B.
,
Borys A.
,
Grzeskiewicz S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
technological factor
muscle
conjugated linoleic acid
fat tissue
meat
genotype
lamb
fattened lamb
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1999
Tom
36
Opis fizyczny
p.115-125
Twórcy
autor
Borys B.
Instytut Zootechniki, Koluda Wielka, 88-160 Janikowo, Poland
autor
Borys A.
autor
Grzeskiewicz S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6be54b71-0262-4897-b888-285d857e9ac5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.