PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2007 | 42 | 03 |

Tytuł artykułu

Wplyw kwasu askorbinowego i ekstraktow wodnych z tymianku na zmiany wskaznika TBA i barwy modelowych pieczeni wieprzowych podczas ich przechowywania chlodniczego

Warianty tytułu

EN
The effect of ascorbic acid and water extracts of thyme on TBA and colour changes in model ground rosted pork products during refrigerated storage

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

42

Numer

03

Opis fizyczny

s.52-55,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-6ad7638a-3c28-478a-a719-6c05167ec363
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.