Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2005
|
38
|
3
|
Tytuł artykułu
Porownanie wlasciwosci antyoksydacyjnych czarnej i zielonej herbaty
Autorzy
Ostrowska J.
,
Luczaj W.
,
Skrzydlewska E.
Warianty tytułu
EN
The comparison of antioxidant properties of black and green tea
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
wlasciwosci przeciwutleniajace
herbata czarna
sklad chemiczny
teaflawiny
liscie
biodostepnosc
herbata zielona
przeciwutleniacze
katechiny
wolne rodniki
EN
antioxidative property
black tea
chemical composition
theaflavin
leaf
bioavailability
green tea
antioxidant
catechin
free radical
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2005
Tom
38
Numer
3
Opis fizyczny
s.211-221,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ostrowska J.
Akademia Medyczna, Bialystok
autor
Luczaj W.
autor
Skrzydlewska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6a79841b-57be-4ea1-81a2-6a25a220fc5f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.