Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Menu. Przewodnik po Wielkopolskiej Gastronomii i Hotelach
1999
|
06
|
11
|
Tytuł artykułu
Wino w gastronomii [II]
Autorzy
Usak P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
serwowanie posilkow
ceremonial
wina
zywnosc pochodzenia morskiego
zaklady gastronomiczne
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Menu. Przewodnik po Wielkopolskiej Gastronomii i Hotelach
Rocznik
1999
Tom
06
Numer
11
Opis fizyczny
s.27-28,tab.,fot.
Twórcy
autor
Usak P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6a69a7b8-bba3-48ab-9c8b-93740e13a52f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.