Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1995
|
2
|
Tytuł artykułu
Wplyw metod restytucji na jakosc mrozonych dan gotowych typu ready-to-heat
Autorzy
Zawadzka-Debska B
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
dania gotowe
piece konwekcyjne
kuchenki mikrofalowe
piekarniki elektryczne
konferencje
zywnosc wygodna
ocena sensoryczna
jakosc
restytucja
Krakow konferencja
EN
ready meal
convection oven
microwave oven
electric oven
conference
convenience food
sensory evaluation
quality
restitution
Krakow conference
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1995
Numer
2
Opis fizyczny
s.143-144
Twórcy
autor
Zawadzka-Debska B
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, 02-766 Warszawa, ul.Nowoursynowska 166
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6a40d575-54e6-46f9-94df-ba1428c7f699
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.