Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2004
|
56
|
03
|
Tytuł artykułu
Mozliwosci zastosowania transglutaminazy w przemysle miesnym
Autorzy
Cegielka A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
dodatki funkcjonalne
tekstura zywnosci
kielbasy surowe
zastosowanie
preparaty enzymatyczne
enzymy
transglutaminazy
przemysl miesny
wlasciwosci teksturotworcze
preparat ACTIVA
przetwory miesne
kielbasy parzone
dodatki do zywnosci
szynki gotowane
przetworstwo miesa
zwiezlosc
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2004
Tom
56
Numer
03
Opis fizyczny
s.20-22,24-25
Twórcy
autor
Cegielka A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6a3a2d68-0e79-411f-8b8a-a7e26ed029f5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.