Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
ABC Jakości
2007
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Jak wspolczesne systemy zarzadzania bezpieczenstwem i jakoscia wplywaja na proces doskonalenia organizacji zajmujacej sie produkcja zywnosci
Autorzy
Berdowski J B
Warianty tytułu
EN
What is the impact of security and quality management systems on improvement process of food production organization
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
zarzadzanie jakoscia
zywnosc
Miedzynarodowy Standard Zywnosci
systemy jakosci
organizacje
odpowiedzialnosc producentow
jakosc
jakosc zywnosci
normy polskie
systemy zarzadzania
procedury
system HACCP
bezpieczenstwo zywnosci
zarzadzanie bezpieczenstwem zywnosci
produkcja zywnosci
EN
quality management
food
International Food Standard
quality system
organization
producer responsibility
quality
food quality
Polish standard
management system
procedure
HACCP system
food safety
food safety management
food production
Wydawca
-
Czasopismo
ABC Jakości
Rocznik
2007
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.64-70,bibliogr.
Twórcy
autor
Berdowski J B
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-69be4ccb-f848-4401-b18f-83df0d1ab4e7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.