Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1995
|
28
|
Tytuł artykułu
Wplyw sposobu zywienia indykow na zmiany zachodzace podczas obrobki cieplnej miesa
Autorzy
Pomianowski J F
,
Majewska T.
,
Borowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
doswiadczenia zywieniowe
systemy zywieniowe
zywienie zwierzat
indyki
przetworstwo miesa
mieso
mieso indycze
obrobka termiczna
wartosc technologiczna
wlasciwosci fizykochemiczne
EN
feeding experiment
feeding system
animal feeding
turkey [zool.]
meat processing
meat
turkey meat
thermal treatment
technological value
physicochemical property
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1995
Tom
28
Opis fizyczny
s.89-98,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pomianowski J F
Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn
autor
Majewska T.
autor
Borowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-69a31952-d87a-4364-9be3-f5e1eb50c91e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.