Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
2004
|
14
|
1
|
Tytuł artykułu
Stan prawny systemu HACCP w Unii Europejskiej
Autorzy
Tomala D.
,
Palacha B.
Warianty tytułu
EN
The state of legislation of HACCP system in European Union
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
system HACCP
Unia Europejska
obowiazki producentow
producenci
zywnosc
Ustawa o warunkach zdrowotnych zywnosci i zywienia
Polska
wdrozenia do praktyki
ustawodawstwo
stan prawny
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2004
Tom
14
Numer
1
Opis fizyczny
s.60-61
Twórcy
autor
Tomala D.
Centrum HACCP Doradztwo i Szkolenia, Warszawa
autor
Palacha B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-69362754-b57b-485a-a3b8-8eb05150ebf4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.