Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1998
|
07
|
2 Suppl.
|
Tytuł artykułu
Chosen functional properties of protein concentrates obtained from topinambur [Helianthus tuberosus L.] juice
Autorzy
Baraniak B.
,
Mroz D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
juice
Helianthus tuberosus
green mass
Jerusalem artichoke
leaf
functional property
protein concentrate
protein content
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
2 Suppl.
Opis fizyczny
p.92-95,fig.,ref.
Twórcy
autor
Baraniak B.
Agricultural Academy, Akademicka 15, 20-934 Lublin, Poland
autor
Mroz D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-68a88b04-6303-4259-bfe0-010115cd92f5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.