Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Ziemniak Polski
2009
|
19
|
1
|
Tytuł artykułu
Przydatnosc odmian ziemniaka do przetworstwa na produkty mrozone
Autorzy
Zgorska K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
barwa miazszu
ziemniaki
mrozonki
przydatnosc odmian
typy kulinarno-uzytkowe
ciemnienie miazszu
zawartosc suchej masy
wymagania jakosciowe
charakterystyka porownawcza
przetworstwo ziemniaka
odmiany roslin
EN
pulp colour
potato
frozen product
cultivar suitability
pulp darkening
dry mass content
quality requirement
comparative characteristics
potato processing
plant cultivar
Wydawca
-
Czasopismo
Ziemniak Polski
Rocznik
2009
Tom
19
Numer
1
Opis fizyczny
s.41-43,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zgorska K.
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roslin, Zaklad Przechowalnictwa i Przetworstwa Ziemniaka w Jadwisinie, 05-140 Serock
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6828992c-7670-4a3d-bbd2-5377097248fd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.