Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutu Żywności i Żywienia
1995
|
70
|
Tytuł artykułu
Produkty bezglutenowe. Sklad i wartosc odzywcza
Autorzy
Kunachowicz H.
,
Nadolna I.
,
Klys W.
,
Iwanow K.
,
Kruszewska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sklad chemiczny
dietetyka
wartosc odzywcza
zywienie czlowieka
produkty bezglutenowe
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutu Żywności i Żywienia
Rocznik
1995
Tom
70
Opis fizyczny
s.1-96
Twórcy
autor
Kunachowicz H.
autor
Nadolna I.
autor
Klys W.
autor
Iwanow K.
autor
Kruszewska B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-67c0a90a-24f8-4bd2-a2a7-d71788b09038
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.