Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2000
|
48
|
06
|
Tytuł artykułu
Aspekty surowcowe, technologiczne i mikrobiologiczne produkcji proszku kakaowego
Autorzy
Trojanowska K.
,
Trojan E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
mikrobiologia zywnosci
proszek kakaowy
sklad chemiczny
czekolada
procesy technologiczne
fermentacja ziarna
ziarno kakaowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2000
Tom
48
Numer
06
Opis fizyczny
s.32-35,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Trojanowska K.
autor
Trojan E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-668e4338-8cc2-4e7e-be1e-4a621ec08795
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.