Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm. Suplement
2000
|
27
|
Tytuł artykułu
Stan zdrowia i sposób żywienia się osób w wieku podeszłym - badania longitudinalne
Autorzy
Ziemlanski S
,
Wartanowicz M.
,
Panczenko-Kresowska B.
,
Charzewska J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trojglicerydy
stan zdrowotny
Szklarska Poreba konferencja
konferencje
sposob zywienia
ludzie starzy
cholesterol
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm. Suplement
Rocznik
2000
Tom
27
Opis fizyczny
s.208-211,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ziemlanski S
Instytut Zywnosci i Zywienia, Warszawa
autor
Wartanowicz M.
autor
Panczenko-Kresowska B.
autor
Charzewska J.
Bibliografia
1. Bonithon-Koop C., Couday Ch., Beer C. et al., Am.J.Clin.Nutr., 1997, 65, 121
2. Chabros E., Charzewska J., Rogalska-Niedźwiedź M., Żyw.Człow.Metab., 1998, 24, 3
3. Hornstra G., Bart C.A., Galli C. et al., Brit.J.Nutr., 1998, S1 13
4. Nagel E., Vilsechdorf A.M., Bartels M. et al., Int.J.Vit.Nutr.Res.,1997, 67, 298
5. Palmer H.J., Paulson E.M., Nutr.Res.,1997, 55, 353
6. Pietrzik K., Bronstrup A., Int.J.Vit.Nutr.Res., 1997, 67, 189
7. Pietrzik K., Hornig D., Int.J.Vit.Nutr.Res., 1997, 67, 289
8. Russel A.M., JADA, 1997, 97, 515
9. Ziemlański S., Nutritional Sciences for Human Health, 1998, 166
10. Ziemlański S., Wartanowicz M., Pol.Tyg.Lek., 1982, 37, 1453
11. Ziemlański S., Budzyńska-Topolowska J., Żyw.Człow.Metab., 1994, 21, 253
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-65fc0350-c596-45c7-b0fc-f8ea2fc0eef9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.