Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
2006
|
239
|
Tytuł artykułu
Caloziarnowa maka owsiana jako zrodlo skladnikow dietetycznych w chlebach pszennych
Autorzy
Gambus H.
,
Gambus F.
,
Pisulewska E.
Warianty tytułu
EN
Oats wholemeal as a source of dietary elements in wheat bread
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
owies
owies Kasztan
odmiany roslin
rody hodowlane
cechy jakosciowe
parametry jakosciowe
skladniki mineralne
wlokno pokarmowe
pieczywo pszenne
sklad chemiczny
konferencje
Krynica konferencja
EN
oat
Kasztan cultivar
plant cultivar
breeding cultivar
quality trait
quality parameter
mineral component
dietary fibre
wheat bread
chemical composition
conference
Krynica conference
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Rocznik
2006
Numer
239
Opis fizyczny
s.259-267,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gambus H.
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Gambus F.
autor
Pisulewska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-65a61930-9783-4357-986a-2fd47f5bc56e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.