Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria
2008
|
07
|
4
|
Tytuł artykułu
Wplyw wysokiego cisnienia hydrostatycznego na wlasciwosci organoleptyczne ryb wedzonych
Autorzy
Peconek J.
,
Szczawinska M.E.
,
Szczawinski J.
,
Fonberg-Broczek M.
Warianty tytułu
EN
Effect of high hydrostatic pressure on sensory properties of smoked fish
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
ryby
lososie
makrele
ryby wedzone
obrobka wysokocisnieniowa
wysokie cisnienie hydrostatyczne
wlasciwosci organoleptyczne
barwa
smak
zapach
tekstura
EN
food
fish
salmon
mackerel
smoked fish
high pressure treatment
high hydrostatic pressure
organoleptic property
colour
texture
smell
taste
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria
Rocznik
2008
Tom
07
Numer
4
Opis fizyczny
s.57-61,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Peconek J.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159, 02-776 Warszawa
autor
Szczawinska M.E.
autor
Szczawinski J.
autor
Fonberg-Broczek M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6525750a-0e80-4cc9-ab7b-dc7e072fdbaa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.