PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1997 | 41 | 03 |

Tytuł artykułu

Okreslenie punktow kontroli zagrozen mikrobiologicznych dla linii technologicznej w browarze

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
W artykule omówiono drobnoustroje szkodliwe w piwowarstwie, drogi infekcji w poszczególnych etapach produkcji oraz system krytycznych punktów kontroli zagrożeń mikrobiologicznych i warunki konieczne do utrzymania wysokiego standardu higieny produkcji.
EN
The harmful microbs in brewing together with the ways of infection at the different stages of the beer production and the microbiological critical control points system and the conditions necessary for the high standard of the production hygene were discussed in this article.

Wydawca

-

Rocznik

Tom

41

Numer

03

Opis fizyczny

s.12-13,rys.

Twórcy

autor
  • Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, 02-532 Warszawa, ul.Rakowiecka 32

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-649af6b4-5878-44fb-9740-5fe6d8882a78
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.