Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Życie Weterynaryjne
2006
|
81
|
11
|
Tytuł artykułu
Wspolne reguly higieny srodkow spozywczych dla przedsiebiorstw sektora spozywczego w Unii Europejskiej
Autorzy
Rudy M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Unia Europejska
zywnosc
srodki spozywcze
bezpieczenstwo zywnosci
higiena zywnosci
przedsiebiorstwa spozywcze
higiena produkcji
przetworstwo spozywcze
system HACCP
przepisy prawne
rozporzadzenie Nr 852-2004
prawo zywnosciowe
Wydawca
-
Czasopismo
Życie Weterynaryjne
Rocznik
2006
Tom
81
Numer
11
Opis fizyczny
s.723-728,bibliogr.
Twórcy
autor
Rudy M.
Uniwersytet Wroclawski, ul.Uniwersytecka 22/26, 50-145 Wroclaw
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-62d61ef6-14d5-4ba2-aab3-554c27faeea8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.