Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1992
|
09
|
Tytuł artykułu
Wlasciwosci funkcjonalne beta-laktoglobuliny
Autorzy
Leman J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Albumina serum
wlasciwosci zelujace
przetwory mleczne
mleczarstwo
serwatka
produkty spozywcze
alfa-laktoglobulina
struktura bialek
bialka serwatkowe
przemysl spozywczy
dodatki do zywnosci
wlasciwosci funkcjonalne
beta-laktoglobulina
immunoglobuliny
wartosc odzywcza
wlasciwosci emulgujace
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1992
Numer
09
Opis fizyczny
s.203-206,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Leman J.
Akademia Rolniczo-Techniczna,Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-627a4fcf-2613-4845-a4eb-083b8788a496
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.