Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
2001
|
5
|
Tytuł artykułu
Dobra slawa Dobroslawy
Autorzy
Stepien M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
system HACCP
przetwory miesne
przetworstwo miesa
Gminna Spoldzielnia Samopomoc Chlopska Dobroslawa
wyroby garmazeryjne
asortyment
jakosc
ubojnie
Slawa
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2001
Numer
5
Opis fizyczny
s.60-61,fot.
Twórcy
autor
Stepien M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-61f6328b-1838-4354-a172-de0d9ad56f8b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.