Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1994
|
46
|
07
|
Tytuł artykułu
Mleczany jako substancje konserwujace w przetworach miesnych
Autorzy
Tyszkiewicz I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczany
przetwory miesne
konserwanty
konserwowanie zywnosci
dodatki do zywnosci
zywnosc
przetworstwo miesa
kwas mlekowy
przemysl miesny
mleczan sodu
mleczan potasu
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1994
Tom
46
Numer
07
Opis fizyczny
s.18-20,tab,wykr.
Twórcy
autor
Tyszkiewicz I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-60f82c64-49ad-41d7-a04f-3277690c9dab
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.