Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2007
|
57
|
4[B]
|
Tytuł artykułu
Influence of growing technology of enzymatic activity in germinated for food wheat grains
Autorzy
Kraujutiene I.
,
Jariene E.
,
Danilcenko H.
,
Slapakauskas V.
,
Taraseviciene Z.
,
Kordusiene S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
enzyme activity
seed germination
germination duration
food wheat grain
Zentos cultivar
Sirvinta cultivar
wheat grain
growing technology
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4[B]
Opis fizyczny
p.333-337,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kraujutiene I.
Lithuanian University of Agriculture, Studentu g.11, Akademija, Lt-53361 Kauno r., Lithuania
autor
Jariene E.
autor
Danilcenko H.
autor
Slapakauskas V.
autor
Taraseviciene Z.
autor
Kordusiene S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5fc3a735-c87a-47c1-a039-2a02b8940f34
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.