Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przy Stoliku. Dwumiesięcznik dla Gastronomii, Cateringu i Hotelarstwa
2005
|
6
|
Tytuł artykułu
Organizacja i zarzadzanie w placowce gastronomicznej. Koncepcja marketingowa
Autorzy
Kowalczuk I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zarzadzanie
dystrybucja
dzialalnosc produkcyjna
modyfikacje
oferty
dzialalnosc uslugowa
gastronomia
personel
rynek uslug
szkolenie zawodowe
dzialania marketingowe
uslugi gastronomiczne
klienci
konkurencja
organizacja
finanse
Wydawca
-
Czasopismo
Przy Stoliku. Dwumiesięcznik dla Gastronomii, Cateringu i Hotelarstwa
Rocznik
2005
Numer
6
Opis fizyczny
s.19-21,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kowalczuk I.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5fb205db-44cb-4b0a-be91-6fe0bc249091
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.