Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
2010
|
24
|
2
|
Tytuł artykułu
Effect of pea seed coat admixture on physical properties and chemical composition of bread
Autorzy
Kasprzak M.
,
Rzedzicki Z.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
pea
pea hull
Pisum sativum
fragmentation degree
seed coat
physical property
chemical composition
bread
white bread
dietary fibre
sensory value
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2010
Tom
24
Numer
2
Opis fizyczny
p.149-156,fig.,ref
Twórcy
autor
Kasprzak M.
University of Life Sciences, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Rzedzicki Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5f13031c-0340-419b-b705-dc2160904d25
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.