Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Natural Sciences
2001
|
09
|
Tytuł artykułu
The effect of ad libitum and restricted feeding on fattening performance, carcass composition and meat quality of pigs
Autorzy
Kapelanski W.
,
Falkowski J.
,
Hammermeister A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
pig
carcass quality
feeding
fattening performance
carcass composition
meat quality
Wydawca
-
Czasopismo
Natural Sciences
Rocznik
2001
Tom
09
Opis fizyczny
p.269-276
Twórcy
autor
Kapelanski W.
University of Technology and Agriculture, Bydgoszcz, Poland
autor
Falkowski J.
autor
Hammermeister A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5e9be4d1-7850-4676-b03b-1ea91dabcdb9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.