Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2003
|
57
|
04
|
Tytuł artykułu
Tradycja podstawa sukcesu
Autorzy
Smolinski E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
szynka walichnowska
receptury
oferty handlowe
kuchnia regionalna
przemysl miesny
asortyment
salceson chlopski
tradycje
Zaklady Miesne MARKO
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2003
Tom
57
Numer
04
Opis fizyczny
s.36-37,fot.
Twórcy
autor
Smolinski E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5e84c6be-7bea-45a9-87af-c519a50f58b4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.