Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trzoda Chlewna
1998
|
36
|
07
|
Tytuł artykułu
Stabilizowanie tluszczu w tkankach tusz wieprzowych
Autorzy
Janik A.
,
Barowicz T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
witamina E
pasze
stabilizacja
poziom witamin
zywienie zwierzat
sklad kwasow tluszczowych
witamina C
tkanki zwierzece
tluszcze
mieso wieprzowe
tusze wieprzowe
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
1998
Tom
36
Numer
07
Opis fizyczny
s.39-41,fot.
Twórcy
autor
Janik A.
Instytut Zootechniki, Krakow
autor
Barowicz T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5e6ddcb3-acc2-485b-b6f2-e2f837cefdbb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.