Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Wyższa Szkoła Suwalsko-Mazurska
2001
|
04
|
Tytuł artykułu
Wplyw wybranych dodatkow niemiesnych na wyrozniki jakosci kielbas typu salami parzone
Autorzy
Kowalski R.
,
Pyrcz J.
,
Danyluk B.
,
Nowak A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
glukono-delta-lakton
wyrozniki jakosci
technologia zywnosci
kwas cytrynowy
dodatki niemiesne
kielbasy parzone
zywnosc
kwas winowy
kwas mlekowy
salami parzone
preparaty dymu wedzarniczego
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Wyższa Szkoła Suwalsko-Mazurska
Rocznik
2001
Numer
04
Opis fizyczny
s.12-25,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kowalski R.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Pyrcz J.
autor
Danyluk B.
autor
Nowak A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5e3b56d5-0174-477c-a8cc-4b47eb96c538
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.