PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2000 | 09 | 2 |

Tytuł artykułu

Zalozenia technologiczne i techniczne zakladu gastronomicznego typu Fast-food

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
W artykule przedstawiono założenia technologiczne i projekt wyposażenia technicznego zakładu gastronomicznego typu ,,fast-food", w którym nie będzie realizowany pełny proces produkcyjny. W zakładzie tym posiłki przygotowywane będą z gotowych półproduktów.
EN
The author presents a brief technological foredesign as well as the scheme of outfit of „fast food" gastronomy plant with its own partial production process. The restaurant dishes are to be prepared from ready products.

Wydawca

-

Rocznik

Tom

09

Numer

2

Opis fizyczny

s.13-15,tab.,rys.,bibliogr.

Twórcy

  • Akademia Rolnicza, 20-934 Lublin, ul.Akademicka 13

Bibliografia

  • 1. Koziorowska B. 1998. Projektowanie technologiczne zakładów gastronomicznych, Wyd. SGGW, Warszawa.
  • 2. Neryng A. 1999. Wyposażenie zakładów gastronomicznych z elementami techniki i projektowania, Wyd. SGGW, Warszawa.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-5cf1cf78-b169-49ad-b70f-f2f7fef29967
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.