Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutu Żywności i Żywienia
1996
|
73
|
Tytuł artykułu
Technologiczne aspekty mleka UHT
Autorzy
Kruk A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sterylizacja
pasteryzacja
mleczarstwo
technologia produkcji
sterylnosc
mleko UHT
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutu Żywności i Żywienia
Rocznik
1996
Tom
73
Opis fizyczny
s.41-51,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kruk A.
Akademia Rolniczo-Techniczna, 10-957 Olsztyn-Kortowo, bl.21
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5b0bacee-3aee-4e57-ade8-4d826df1b5dd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.