Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
1995
|
39
|
12
|
Tytuł artykułu
Ocena wlasnosci przemialowych i wartosci wypiekowej ziarna pszenicy ze zbiorow 1994 r.
Autorzy
Sitkowski T.
,
Marczuk A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pszenica Almari
pszenica Gama
wartosc wypiekowa
ziarno
pszenica
gluten
pszenica Omega
pszenica Oda
pszenica Emika
pszenica Juma
pszenica Begra
pszenica Roma
pszenica jara
pszenica Sigma
pszenica Alkora
bialko
pszenica Eta
zboza
pszenica Rosa
sedymentacja
pszenica Kobra
wartosc technologiczna
pszenica Panda
pszenica ozima
oznaczanie
pszenica Henika
pszenica Olcha
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
1995
Tom
39
Numer
12
Opis fizyczny
s.21-23,tab.
Twórcy
autor
Sitkowski T.
autor
Marczuk A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5adf539e-bc00-45ab-8897-b00feb98a2b8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.