Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2007
|
45
|
1
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie aktywnego chloru do inaktywacji Campylobacter sp. w miesie drobiowym
Autorzy
Uradzinski J.
,
Wysok B.
Warianty tytułu
EN
Using an active chlorine for inactivation Campylobacter sp. in poultry meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
inaktywacja
mieso surowe
choroby czlowieka
Campylobacter
chlor
infekcja bakteryjna
zakazenia pokarmowe
mieso drobiowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2007
Tom
45
Numer
1
Opis fizyczny
s.191-196,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Uradzinski J.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 14, 10-718 Olsztyn-Kortowo
autor
Wysok B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5aa52bb4-492a-499d-b7e2-11be9e8955ff
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.