Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutu Zarządzania i Inżynierii Rolnej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Sulechowie. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
2009
|
03
|
Tytuł artykułu
Technologie ksztaltowania kruchosci miesa wolowego
Autorzy
Szmanko T.
,
Jazlowicka M.
,
Gorecka J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
mieso wolowe
kruchosc miesa
technologia miesa
ksztaltowanie kruchosci miesa
soczystosc
marmurkowatosc
barwa
cechy sensoryczne
czynniki poubojowe
kondycjonowanie miesa
elektrostymulacja
tenderyzacja mechaniczna
metody chemiczne
metody enzymatyczne
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutu Zarządzania i Inżynierii Rolnej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Sulechowie. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Rocznik
2009
Numer
03
Opis fizyczny
s.103-110,bibliogr.
Twórcy
autor
Szmanko T.
autor
Jazlowicka M.
autor
Gorecka J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-59b15081-aa54-43d9-b62a-72f2d1c9d221
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.