Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
1998
|
35
|
1
|
Tytuł artykułu
Evaluation of sensory quality of Bologna - type sausage with various levels of fat substitution
Autorzy
Olkiewicz M.
,
Kostyra E.
,
Adamik A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
fat
hedonic evaluation
fat substitution
texture
sensory quality
sausage
meat product
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1998
Tom
35
Numer
1
Opis fizyczny
p.97-105,fig.
Twórcy
autor
Olkiewicz M.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, Jubilerska 4, 04-190 Warsaw, Poland
autor
Kostyra E.
autor
Adamik A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-597c509c-9ba0-4d44-b9c2-4b27161df9df
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.