Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
2003
|
4
|
Tytuł artykułu
System rejestracji temperatury i wilgotnosci TRS
Autorzy
Wicenbach K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wilgotnosc
temperatura
system HACCP
Unia Europejska
normy zywienia
pomiary temperatury
Polska
przemysl miesny
pomiary wilgotnosci
wdrozenia do praktyki
dzialania dostosowawcze
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2003
Numer
4
Opis fizyczny
s.79,rys.
Twórcy
autor
Wicenbach K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-56b89fa1-18f5-4684-8aa1-3a1e17522d90
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.