Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm. Suplement
2000
|
27
|
Tytuł artykułu
Wpływ czynników środowiskowych na jakość zdrowotną naturalnego miodu pszczelego
Autorzy
Stojko A
,
Stojko J.
,
Juszko-Piekut M.
,
Mozdzierz A.
,
Kozlowska-Staniczek J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Szklarska Poreba konferencja
miod pszczeli
czynniki srodowiska
konferencje
jakosc zdrowotna
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm. Suplement
Rocznik
2000
Tom
27
Opis fizyczny
s.328-332,tab.
Twórcy
autor
Stojko A
Slaska Akademia Medyczna, Katowice
autor
Stojko J.
autor
Juszko-Piekut M.
autor
Mozdzierz A.
autor
Kozlowska-Staniczek J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-56055bd7-928e-400d-a666-5fbf716f4d5c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.